Hirdetés

A Motorola új Microsoft-alapú telefonjai



|

Hirdetés

A távközlési berendezésgyártó cég részletekkel szolgált továbbá két új készülékről is, melyeket az új 3G hálózatokon lehet használni.

A Motorola első windowsos intelligens telefonját, az MPx200-ast tavaly szeptemberben mutatta be. Hétfőn a „MotoPro” család két új modellel, az MPx-szel és az MPx100-assal bővült, melyek a második félévben kerülnek piacra. Az MPx egy két irányba nyitható „kagyló” modell, amely függőlegesen felnyitva a hagyományos telefonfunkciókhoz, vízszintesen szétnyitva pedig az e-mail eszköz funkciókhoz ad hozzáférést. Utóbbit a QWERTY billentyűzet és a 16 bites, 320x240 képpont felbontású színes érintőképernyő, integrált Wi-Fi, Bluetooth és egy SD/MMC kártyahely is támogatja maximum 1 gigabájt pluszmemóriával.

Az MPx100-as egy inkább hagyományos telefon integrált Bluetooth-képességgel, MP3 lejátszóval és mini SD kártyahellyel (512 megabájt pluszmemóriához). A Motorola később kiegészítőként Wi-Fi adaptert és QWERTY billentyűzetet is kínál majd. Mindkét GSM/GPRS készülékhez 1.3 megapixeles kamera, infravörös támogatás és a Microsoft Outlook e-mail klienssel történő szinkronizálást biztosító szoftver jár. A cég bejelentette, hogy Windows Mobile-alapú készülékeit még az idén a Telecom Italia Mobile is forgalmazni fogja, így már 50-re emelkedett azon mobilszolgáltatók száma, amelyek Windows-alapú készülékeket forgalmaznak.

A rendezvényen bejelentett két 3G készülék az E1000-es, amely a Symbian szoftverét használja, ill. az A1000-es, amely a Motorola saját Synergy szoftverére épül. A készülékeket olyan intenzív adatigényes alkalmazásokhoz szánják, mint a videotelefónia, így mindkettőhöz 1.2 megapixeles kamera is tartozik, zoommal.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.