Hirdetés

A Napster a felhasználók elnézését kéri



|

Hirdetés

Az előadók nevét, illetve a dalok címét ellenőrző szűrő nem működött megfelelően, így a Napster kénytelen volt másfajta megoldásokat is bekapcsolni szűrőjébe. A szolgáltatás felhasználóinak száma az utóbbi időben 20%-kal visszaesett, mivel jelentősen lecsökkent a hálózaton elérhető zeneszámok mennyisége. Az összetett szűrés a hírek szerint azonban túlságosan "jóra" sikerült, és a szabadon másolható zeneszámok többségének elérését is blokkolta a szűrőrendszer, ami miatt a társaság weboldalán elnézést kért a felhasználóktól megigérve, hogy hamarosan finomítanak a rendszeren az efféle problémák megszüntetéséért.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.