Hirdetés

A Napster lejátszót is ad előfizetőinek



|

Hirdetés

Azok az amerikai ügyfelek, akik előre kifizetnek egy éves előfizetést a Napster szolgáltatásáért - ami 119.40 dollárba kerül - egy ingyenes 128 megabájtos hordozható zenelejátszót is kaphatnak a készlet erejéig. A Napster a 128 megabájtos Rio Chiba Sport lejátszót kínálja, de azok az előfizetők, akik 80 dollárral többet fizetnek, megkaphatják a 1.5 gigabájtos Rio Nitrus lejátszót. A cég nem jelezte, mennyi lejátszóra vonatkozik a kedvezmény.

A Napster lehetővé teszi, hogy az előfizető bármelyik zenei fájlba belehallgasson a 750 ezres katalógusból, és amennyiben előfizető, eltárolhat is zenét. Ha ezt másolni akarná, hogy a PC-n kívül más eszközön is hallhassa, akkor 99 centet kell fizetnie számonként, illetve 9.95 dollárt az albumért.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.