Hirdetés

A Nero nem ismeri DVD-írómat!



|

Hirdetés

Bár a Windows látja, és írni is tudna vele, mégis a Nero lenne az igazi megoldás. Hogyan bírjam munkára az erre a célra kapott szoftveremet?Egy optikai meghajtóhoz a legtöbb esetben nem szükséges illesztőprogram, a Windows fel fogja ismerni olvasóként. De mit tegyünk akkor, ha az egység nemcsak olvasni, hanem valamilyen médiát írni is képes? Telepítenünk kell a hozzá kapott szoftvert, jelen esetben a Nerót. Sajnos időnként előfordul, hogy a forgalmazó tévedésből régebbi verziójú programot ad az eszközhöz, így telepítés után nem fogja látni az írót. Ilyenkor szerencsére nem kell feladnunk jövőbeli terveinket, hanem látogassunk el a szoftverkészítő internetes oldalára, és nézzük meg, hogy az adott főverzión belül megjelent-e frissítés. A Nero Burning ROM szoftverből jelenleg még két főverzió található meg a piacon: az 5.5-ös és a 6.0-s.

A cikk írásakor az 5.5-ös verziókat az 5.5.10.56-ra, míg a 6.0-s változatokat a 6.3.1.6-ra lehet ingyenesen frissíteni, az eredeti CD birtokában. Ez azt jelenti, hogy a jelenleg telepített programcsomagot ne töröljük le a gépről, majd a letöltött verzió telepítésekor válasszuk a frissítés lehetőséget. A művelet végén, a számítógép újraindítása után a Nero már valószínűleg képes lesz kezelni az új meghajtót.



Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.