Hirdetés

A Nokia a nagy-britanniai 3 hálózatbővítési szerződésének nyertese



|

Hirdetés

A Nokia gerinchálózati berendezéseket szállít a 3 számára, emellett a Nokia MSC szervermegoldás révén 3GPP Release 4 funkciókat is beépít a szolgáltató gerinchálózatába. A megállapodás értelmében a Nokia Nokia MSC szervereket, Nokia médiaátjárókat, és szolgáltatás-érzékelő GGSN funkcióval ellátott Nokia Flexi ISN-t szállít, emellett továbbfejleszti a 3 meglévő nagy-britanniai gerinchálózati elemeit. A fejlesztés fokozza a 3 hálózatának kapacitását és szolgáltatásainak minőségét. A 3GPP által meghatározott, és a mobilhálózatot optimalizáló Release 4 architektúra segítségével a szolgáltatók a hívásokat központi telephelyeiken felügyelhetik, míg a kapcsolási funkciókat a nagy forgalmú területeken szétszórva működtethetik. A rendszer a működési költségek kezelésében és a hálózat kiépítése során egyaránt előnyös. A Nokia emellett telepítési, engedélyeztetési, integrációs, valamint hálózattervezési és rendszerintegrációs szolgáltatásokat is biztosít. A szolgáltatásokat a Nokia NetAct™, az egyetlen, egy platformon belül működő, teljes funkciókészlettel rendelkező, több gyártót és technológiát támogató üzemelés-támogató rendszer segítségével támogatják. A megállapodás a két vállalat között 2001 márciusában indult együttműködést terjeszti ki.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.