Hirdetés

A Nokia betegőrző monitort adományozott a Bethesda gyermekkórháznak



|

Hirdetés

A Nokia társadalmi felelősségvállalási programjában új pályázat keretében döntött arról, hogy melyik gyermekkórház részesüljön támogatásban. A pályázatra való meghívást számos országos hatáskörrel rendelkező Budapesten működő gyermekkórház kapta meg. A pályázó gyógyító intézmények közül a kórház állapota, az ágyak és az ambuláns fekvőbetegek száma, a pályázat minősége alapján a Bethesda kórház kapta a Nokia adományát. "A Bethesda Gyermekkórház Intenzív Oszálya a NOKIA nagylelkű adományának jóvoltából egy korszerű, magas tudású őrzőmonitorral lett gazdagabb. Ezzel egy jelentős lépést tettünk meg afelé, hogy a nálunk kezelt, súlyosan beteg kisgyermekeket biztonságosabban, magasabb szakmai standardok szerint ápolhassuk. Betegeink, hozzátartozóik, az osztály és az egész kórház nevében nagyon köszönjük az adományt a NOKIÁ-nak! Reméljük, hogy példájukat más gazdálkodó szervezetek, cégek is követik, lehetőséget teremtve ezzel ahhoz, hogy a magyar egészségügy korszerűbben, biztonságosabban, magasabb színvonalon működjön." - mondta Dr. Liszkay Gábor, a Bethesda Gyermekkórház Intenzív Osztályának főorvosa.
"A Nokia filozófiája alapján feladatunk és felelősségünk, hogy támogassuk a közösséget, melyben élünk. Büszkék vagyunk arra, hogy az elmúlt kilenc évben adományozott orvosi műszerekkel hozzájárultunk ahhoz, hogy a kórházak modernebb és gyorsabb ellátást biztosítsanak a beteg gyerekeknek." - mondta Imfred de Jong, a Nokia Hungary Kft. ügyvezető igazgatója. A Nokia 1998 óta közel 40 millió forinttal támogatta a beteg gyermekek gyógyulását.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.