Hirdetés

A Nokia biztosítja a T-Mobile németországi, nagy-britanniai, és holland HSDPA hálózatát



|

Hirdetés

A hannoveri CEBIT 2006-on bejelentett fejlesztés a két vállalat közötti szoros együttműködésnek eredménye, amelynek célja a HSDPA kereskedelmi hálózatokba történő bevezetése. A T-Mobile és a Nokia a hannoveri CEBIT látogatói számára biztosítja a HSDPA-t, ezzel egyidejűleg pedig a német HSDPA szolgáltatást is elindítja. A holland és a nagy-britanniai rendszer jövőre indul. A szolgáltatás bevezetése előtt a Nokia és a T-Mobile már sikerrel tesztelt élő HSDPA rendszert.

A Nokia nagy teljesítményű, költségek szempontjából optimális, és a kezdeti szakaszban átlagosan 1-2 Mb/s adatsebességet biztosító HSDPA rendszere a Nokia WCDMA hálózatok egyszerű szoftverfrissítését jelenti. A Nokia HSDPA által támogatott adatsebesség az iparági szabványnak megfelelően a későbbiekben eléri a 14,4 Mb/s-ot. Húsz aláírt szerződésével a Nokia a HSDPA piac vezetője.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.