Hirdetés

A Nokia első adó-vevős GSM telefonja



|

Hirdetés

A walkie-talkie funkció mellett az új 5140-es modell egy digitális iránytűt és egy integrált VGA kamerát is tartalmazni fog. Ázsiában és Európában az 5140-es a 900-as, 1800-as és 1900-as frekvenciát használja, és támogatja a GSM, a GPRS és az EDGE hálózati technológiát. Az amerikai kontinens országaiban a telefon a 850-es, az 1800-as és 1900-as frekvenciát fogja használni ugyanezekhez a hálózati technológiákhoz.




Mindkét verzió 2004 második felére várható. A jövő év során a Nokia GSM-alapú walkie-talkie telefonok teljes skáláját tervezi, így többek között olyan intelligens telefonokat is, amelyek a Symbian operációs rendszerre épülnek. 2005 elejétől pedig hasonló telefonokat készülnek kínálni a GPRS és a harmadik generációs WCDMA technológián.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.