Hirdetés

A Nokia és a Sega sokszereplős N-Gage játéka



|

Hirdetés

A két cég egy nappal a CeBIT kiállítás hivatalos megnyitása előtt Hannoverben jelentette be a Pocket Kingdom: Own the World játékot, ami a maga nemében az első, amely lehetővé teszi, hogy a játékosok a világ bármely pontjáról bekapcsolódjanak. A cél egy birodalom felépítése egy fantázia világban, ahová hadseregeket indíthatnak portyázásra, szövetségesek keresésére, miközben versenyeznek a többi játékossal.

A 2003 októberében megjelent N-Gage lassan terjed, de a Nokia bízik benne, hogy az új játék lendít az eladásokon - már a fejlesztés során igen pozitív volt az online visszajelzés.

A Nokia 2003 augusztusában megvásárolta a Sega Sega.com divízióját, hogy be tudja építeni a japán játékfejlesztő cég sokszereplős játékszoftverét, a Sega Network Application Package-et az N-Gage-be.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.