Hirdetés

A Nokia és az Electronic Arts mobiljátékok fejlesztésébe fog



|

Hirdetés

Az Electronic Arts több millió Nokia készüléktulajdonost lát majd el mobiljátékokkal a Nokia Content Discoverer (tartalomfelfedező) segítségével. A megoldásnak köszönhetően a mobilkészüléken található "üzleten" keresztül a mobiltulajdonosok könnyen hozzáférhetnek a letölthető tartalmakhoz. Az ügyfelek a karácsonyi ünnepek közeledtével hét Electronic Arts játékot tölthetnek majd le, a Tetris-t, a Tetris Mania-t, a The Sims2-t, a Doom-ot, a FIFA 06-ot, a Tiger Woods PGA TOUR 06-ot, és a FIFA Street 2-t. 2007 közepétől kezdve az Electronic Arts kifejezetten a Nokia S60 készülékekre tervezett világklasszis EA játékokkal támogatja majd a Nokia új generációs mobiljáték-platformjának bevezetését.
A tartalomszolgáltatás-modell fejlesztése és a játékélmény fokozása érdekében a Nokia és az Electronic Arts világszerte együttműködik a még izgalmasabb játékélmény megvalósításán. A Nokia készülékek tulajdonosai a továbbfejlesztett játékminőségre, kiváló teljesítményre, és ösztönösen használható készülékekre számíthatnak. A Nokia 2007 első felében bemutatkozó, új generációs mobiljáték-platformjával a gazdag és lebilincselő játékok számos Nokia telefonon könnyen elérhetők, megvásárolhatók, lejátszhatók és megoszthatók lesznek. Az Electronic Arts több népszerű EA SPORTS és EA márkájú mobiljátékot szállít majd az új generációs mobiljátékok bemutatkozása alkalmából.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.