Hirdetés

A Nokia játékfejlesztőket keres



|

Hirdetés

A cég kedden a Los Angeles-i E3 kiállításon jelentette be, hogy megállapodott az Activision és a Gameloft cégekkel is. Előbbinek első N-Gage játéka a „Tony Hawk’s Pro Skater” lesz, amit a cég további akció, szimulációs és sportjátéka követ majd. A Gameloft pedig elsőként a Ubi Soft olyan címeit adaptálja N-Gage-re, mint a „Tom Clancy’s Splinter Cell” és a Rayman 3”. A Nokia már korábban megállapodott az olyan nagy játékfejlesztő cégekkel, mint az Eidos, a Sega és a Taito. A finn cég maga is fejleszt játékot. A „Pathway to Glory” c. online háborús társasjáték 2004 tavaszán kerül forgalomba. A Nokia több mint 20 játékot akar kínálni, amikor október 7-én piacra kerül az N-Gage, amely a Nokia Series 60 felhasználói felület platformot és a Symbian operációs rendszert futtaja, s a játék képességen kívül digitális zenelejátszóként, sztereo FM-rádióként és háromsávos GSM telefonként lesz használható. A játékok többségét külön, MMC kártyán hozzák majd forgalomba 30-40 dollár körüli áron.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.