Hirdetés

A Nokia megvásárolja a Loudeye-t



|

Hirdetés

A Loudeye a digitális zenei platformok és a digitális médiaforgalmazási szolgáltatások világszerte vezető szállítója. A megállapodás szerint a Loudeye részvényesei a Loudeye papírokért részvényenként 4,50 dollárt kapnak. A Loudeye megszerzése révén a Nokia többek között készülékeket, alkalmazásokat, és a digitális zene megvásárlásának lehetőségét is magába foglaló, átfogó zenei élményt kínálhat ügyfelei számára. A többfunkciós mobilkészülékeket egyre gyakrabban használják zenehallgatásra, a Nokia pedig a trend éllovasa. A zenehallgatásra optimalizált termékekből, mint pl. a Nokia N91, és az ahhoz hasonló készülékek a vállalat a második negyedévben több mint 15 milliót értékesített, ezáltal a digitális zenelejátszók világszerte legnagyobb gyártójává vált. A Loudeye több mint húsz európai országban, illetve Dél-Afrikában, Ausztráliában és Új Zélandon kínál hatvanféle, több nyelven elérhető, élő szolgáltatást. A Loudeye a legnagyobb cégek és több száz független vállalat tulajdonában álló tartalmakat és az ahhoz kapcsolódó jogokat birtokolja, és jelenlegi kínálatában több mint 1,6 millió szám és médiatartalom szerepel.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.