Hirdetés

A Nokia mobil e-mail robbanást jósol



|

Hirdetés

Miután egyre több dolgozó tölti a munkaidejét irodán kívül, ill. akiknek a vonaton vagy az autójában van az irodája, számukra a mobilkommunikáció alapkövetelmény, és egyben a verseny eszköze - mondja Niklas Savander, a Nokia üzleti alkalmazásokért felelős vezetője. A finn óriás számára az európai nagyvállalatok körében végzett vizsgálatból kiderült, hogy 39 százalékuk tervezi, hogy biztosítják mobiltelefonnal ellátott dolgozóik számára a mobil e-mail hozzáférést. Ennek következtében pedig 35 százalékkal nő az alkalmazás használata a következő másfél évben.




A vizsgált cégek 19 százaléka azt is tervezi, hogy biztosítják alkalmazottaik számára a mobil hozzáférést a céghálózathoz. A nagykereskedelemben, a közműveknél, az ingatlankereskedelemben, a gyártási és szolgáltató ágazatokban dolgozó ügynökök, karbantartók és informatikusok lesznek az elsők, akik az új szolgáltatásokat igénybe veszik. A Nokia egyébként jó példával jár elöl, alkalmazottait a képen látható 3650-es modelljükkel látta el, amely szintén képes az e-mailek fogadására.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.