Hirdetés

A Nokia szerint ma már gyorsan kiépíthető TETRA rendszer



|

Hirdetés

„A Nokia egy év alatt képes teljes országos, egymillió felhasználót kiszolgáló TETRA hálózat telepítésére” – mondta Hans Holmberg, a Nokia Networks professzionális mobilrádió részlegének alelnöke.
A finn cég felhasználói szervezetek igényeinek kielégítése érdekében a mobil rádiókommunikáció biztonságának fokozására is törekszik. A biztonságosság növelése céljából a Nokia megvalósította a dinamikus titkosító kulcsokkal (dynamic encryption key, DCK) való titkosítást, ezzel biztosítva a nagyobb megbízhatóságot.
A CeBIT kiállításon a Nokia a 2000. szeptemberében bevezetett WAP-képes TETRA megoldását is bemutatja, amely hatékonyabbá és biztonságosabbá teszi a terepen dolgozó rendőrségi és mentőalakulatok munkáját. A kiállításon megtekinthető a 2001. februárjában bemutatott THR850-es TETRA készülék is. [Mobilforum.hu]

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.