Hirdetés

A Nokia új megapixeles kamerás telefonja



|

Hirdetés

Az új Nokia 7610-es kamerájának felbontása 1152x864 képpont, optikája 4-szeres zoommal van ellátva, színes kijelzője 65 ezer színt képes megjeleníteni. A készülékhez MP3 lejátszó is tartozik, intelligens telefon funkciói pedig lehetővé teszik, hogy a felhasználó kezelni és szerkeszteni tudja a képeket. A kamerával 10 perces rövidfilmet is lehet készíteni, melyhez a Movie Director alkalmazással speciális effektusokat és zenét is lehet adni.

A háromsávos készülék a második negyedévben kerül piacra két verzióban: 900/1800/1900 és 850/1800/1900 GSM hullámsávra. A képek kidolgozásához a felhasználók igénybe vehetik a Nokia fotó kioszkokat, de a fotóüzletek és az online fotószolgáltatók szolgáltatásait.

Az új kamerás telefonnal a finn cég a mobil képalkotási üzlet igen jövedelmező szegmenseit - a tárolást, a kezelést és a megosztást - vette célba. E szegmensekre vonatkozik a Nokia két másik bejelentése is. A Nokia Image Album eszköz 20 gigabájtos merevlemeze digitális képek és videók tárolását és kezelését teszi lehetővé, míg a távirányítós Nokia Image Viewer SU-5 segítségével a telefon kamerájával készített képeket lehet megtekinteni a tévé képernyőjén vagy digitális vetítővel. E termékek a harmadik negyedévre várhatók.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.