Hirdetés

A Novell felvásárolja a Tallyt



|

Hirdetés

A Novell a cég felvásárlásával egyesíti az iparág vezető erőforrás-felügyeleti és eszközgazdálkodási technológiáit, illetve tovább bővíti a ZENworks rendszerfelügyeleti kínálatát.

A Tally Systems rendszerfeltáró és készletező, licenckezelési, valamint szoftverhasználati és trendelemző képességekkel rendelkező integrált eszközkészlettel rendelkezik. Szolgáltatásaira építve a Novell ügyfelei kihasználhatják egy felügyeleti platform előnyeit a rendszerek, információk és eszközök nyomon követéséhez a vállalat egészében. A megoldás a szoftverlicencek használati feltételeinek és a kormányzati szabályozásoknak - mint például az Egyesült Államokban a Sarbanes Oxley Act törvény - való megfelelést is biztosítja. A Novell várakozásai szerint a felvásárlás április közepén fejeződik be.

A Tally Systems eszközgazdálkodási funkcióinak és a Novell változás- és konfigurációkezelő szolgáltatásainak egyesítésével a vállalatok olyan megoldáshoz juthatnak, amely biztosítja az előírt szabályozások betartását, csökkenti a szoftverköltségeket és felkészíti a vállalatokat a szoftverauditokra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.