Hirdetés

A Novell felvásárolta a Ximiant



|

Hirdetés

A Ximian felvásárlásával a Novell tovább növeli képességeit a Linux megoldások támogatásának terén, mivel kínálata az elérhető legjobb Linux asztali, csoportmunka és felügyeleti technológiákkal bővül. Mindemellett a Novell mostantól a nyílt forráskódot támogatók közösségének több vezető jövőképalkotóját üdvözölheti csapatában, és a Linux fejlesztők erős bázisát tudhatja magáénak. A Ximian felvásárlása teljes mértékben készpénz alapú tranzakció volt, és várhatóan nem lesz anyagi hatása a Novell ezévi pénzügyi jelentésére. A tranzakció részleteiről és feltételiről semmilyen további információ nem kerül közlésre.

„Ezzel a felvásárlással tovább folytathatjuk közös célunk megvalósítását, a Linux rendszerek vállalati bevezetését gátló korlátok csökkentését. Ez az összeállítás pontosan megfelel e cél megvalósításához, és a Novellt az első számú Linux megoldásszállító céggé teszi,” - mondta Nat Friedman, a Ximian társalapítója és alelnöke, jelenleg a Novell Ximian Services üzleti egység kutatásért és fejlesztésért felelős alelnöke. „Izgatottan várjuk, hogy a Novellel közösen folytathassuk közös jövőképünk megvalósítását, a vezető szerep megszerzését az integrált vállalati Linux asztali és szerverszoftverek piacának teljes skáláján, amelynek hátterében világszínvonalú felügyeleti eszközök, támogatás és szolgáltatások állnak. Úgy gondoljuk továbbá, hogy a Novell elkötelezettsége és erőforrásai egy dinamikus nyílt forráskódot támogató fejlesztőközösség továbbfejlődését segítik.”

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.