Hirdetés

A PalmOne európai eladásai emelkedtek



|

Hirdetés

A cég termékei 38 százalékban uralják az európai piacot, ahol nemrég jelentek meg két új Tungsten modellel (a Tungsten 3-al és a Tungsten E-vel), egy új fogasztói Zire modellel és az új kombinált Treo 600 PDA/telefonnal. „A Handspring közelmúltban történt megvásárlása azt jelenti, hogy most már az ipar legszélesebb portfólióját tudjuk kínálni meglévő valamint több ezer új egyéni és üzleti ügyfelünknek mobilszámítási illetve kommunikációs termékekből”, fogalmazott Vesey Crichton, a PalmOne európai regionális alelnöke. A cég azt tervezi, hogy „új szektorokba viszi át a mobilszámítási piacot”, és együttműködik másokkal is a platform fejlesztésén.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.