Hirdetés

A PalmOne szélnek eresztette alkalmazottai 12 százalékát



|

Hirdetés

A cég szerdai közleménye szerint 740 dolgozó maradt a PalmOne-nál. Az elbocsátottak mind a PalmOne kaliforniai központjában dolgoztak, közölte Marlene Somsak szóvivő. A legtöbben két részlegből, a vezetéknélküli és a kézi eszközök divíziójából távoztak, miután ezeket egy csoportba vonták össze, tájékoztatott a szóvivő.




A PalmOne a PDA piac vezetője Tungsten és Zire termékei révén, ám a hangképes kézi PC-k forgalma jóval gyorsabban nő, mint a hálózatra nem csatlakozható eszközöké, figyelmeztetnek az elemzők. A cég tavaly szerezte meg a Handspringet Treo 600-as terméke miatt, ezzel az intelligens telefonnal a PalmOne megvetheti a lábát az intelligens telefonok piacán.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.