Hirdetés

A Panda több terméke is díjat kapott



|

Hirdetés


Az Olvasói Bizalom Díj kategóriában kapott díjat a Panda Platinum Internet Security – mint "A legjobb antivirus", a GateDefender lett a "legjobb kommunikációs biztonsági eszköz" és a Panda ExchangeSecure Antivirus pedig a "legjobb e-mail biztonság" kategóriában kapta meg az elismerést.

További díjat nyert a Panda EnterpriSecure Antivirus - mint a legjobb hálózatos biztonsági megoldás és a Panda WebAdmin Antivirus – mint legjobban menedzselhető biztonsági szolgáltatás. A "Secure Computing 2004" díjak nyertesei egy díjkiosztó ünnepség keretein belül vehették át a díjat Londonban.




A Platinum Internet Security tökéletes biztonsági megoldás kisvállalkozások és professzionális otthoni felhasználók számára. Ez a szoftver nem csak a minden vírusfajta elleni legfejlettebb technológiát tartalmazza, de védelmi megoldást nyújt napjaink kisebb méretű üzleti vállalkozásaira leselkedő Internetes fenyegetések mindegyikére is. A Panda Internet Security elzárja az adatokat a vírusok, hacker eszközök elöl, szüri a kéretlen reklámüzeneteket és blokkolja a kémprogramokat.

A Panda WebAdmin Antivirus egy forradalmi “hands-off” antivírus termék, távoli, webes felületen keresztüli adminisztrálással, ideális megoldásként a kis és közép méretű hálózatok munkaállomásainak és szervereinek védelmére. Mivel a legfejlettebb antivírus és adminisztrációs technológián alapszik, nincs szükség IT biztonsági szakemberre a feltelepítéséhez vagy a menedzseléshez.



A Panda ExchangeSecure Antivirus átvizsgál minden kifelé és befelé menő hálózati e-mail forgalmat. A becsatolt fájlokat megvizsgálja, a gyanús fájlokat heurisztikus víruskereséssel találja meg, a tartalom szűréséhez pedig a hálózati irányelveket alkalmazza és blokkolja a kéretlen reklámüzeneteket a címzett postafiókjába érkezés előtt.

A Panda EnterpriSecure Antivirus ideális biztonsági megoldás olyan vállalkozások számára, amelyekben az összes hálózati számítógép globális védelmére van szükség, a munkaállomásoktól és e-mail rendszerektől kezdve a tűzfalig és a szerverekig. Ezt a megoldást nagy és közepes méretű hálózatokra fejlesztették ki.

Az új Panda Antivirus GateDefender robosztus, magas teljesítményű gateway, amely frontvonali védelmet biztosít minden méretű vállalat számára, semlegesítve a vírusokat, még mielőtt azok egyáltalán a cég hálózatába léphetnének.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.