Hirdetés

A Pannon GSM tamagochit zár a mobiltelefonba



|

Hirdetés

A Pannon GSM új szolgáltatása világszenzáció, amely nem más, mint a közkedvelt tamagochi játék mobiltelefonra alkalmazott verziója. Ez elméletileg a Pannon GSM összes előfizetője számára elérhető, de mivel a Panagotchi lényege a látvány, igazán a WAP-ot támogató mobiltelefonokat illetve az operátorlogókat kezelni képes Nokia készülékeken élvezetes a játék.
Ha az örökbefogadás gondolata megszületett és kiválasztottuk a „gyermeket”, amely csibe, UFO vagy maci formájában ölthet képet, telefonunkra egy tojást ábrázoló operátorlogo érkezik. Innen bújik elő a kis édes. Nevelőszülői felelősségünk tudatában nevet is adhatunk neki, s ettől kezdve naponta 3-5 új operátorlogon keresztül tudatja velünk PanaGotchink, hogy éhes, szomjas, unatkozik, gyengélkedik, netán tisztába kell tenni. Igényeire egy-egy SMS-ben tudunk reagálni az etet, itat, takarít, gyógyít, játszik vezényszavak elküldésével.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.