Hirdetés

A PayPal tovább terjeszkedett Európában



|

Hirdetés

A PayPal franciaországi debütálása a szolgáltatás más európai országokban történő bevezetését követi, nevezetesen az osztrák, a belga, a németországi, a holland és a svájci szolgáltatás beindulását. Az eBay tulajdonában lévő PayPal közölte, a francia szolgáltatás az ország részéről tapasztalt kereslet kielégítése, miután a cég látta, milyen kedvezően fogadja az eBay francia közönsége a biztonságos online fizetést. A szolgáltatás az eBay France-ba való integrálás mellett a francia nyelvű paypal.com/fr weboldalon is elérhető, ahol a felhasználó online ügyleteket bonyolíthat bármely más PayPal taggal szerte a világon öt valutában: euróban, amerikai és kanadai dollárban, jenben és fontban.




Bár Európában még az offline fizetés és a hitelkártya tranzakciók jelentik a preferált fizetési módszereket, a térség növekvő számú internet felhasználója lehetőséget teremt az e-fizetési szolgáltatóknak, hogy betörjenek a piacra, vélekedik az IDC egyik idevágó jelentése. A jelentés azonban kitér arra is, hogy a magas (16-25 százalékos) határokon átívelő áfák miatt sok felhasználó az országos és helyi nyelven működő helyekre korlátozza tranzakcióit.

A PayPalnak jelenleg 50 millió tagja van 45 országban, a francia szolgáltatást a PayPal Europe leányvállalat látja el. Természetesen kíváncsian várjuk, hogy hozzánk, Magyarországra mikor érkeznek el.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.