A PC World veszi át a PC Magazin olvasóit" /> A PC World veszi át a PC Magazin olvasóit"/>
Hirdetés

A PC World veszi át a PC Magazin olvasóit



|

Hirdetés

A több mint két évvel ezelőtt debütált kiadvány tartalmi értékeit teljes egészében a PC World szerkesztősége veszi át, munkájába bevonva a szünetelő magazin legjobb szerzőit, munkatársait is. A két lap közti együttműködést a kiadványban is jelezzük - a PC World 2005-ben saját címlapján szerepelteti a Magyar PC Magazin logóját is.

A Magyar PC Magazin előfizetői áprilistól átválthatják előfizetésüket PC World magazinra vagy Számítástechnika hetilapra. (A lehetőséget igénybe nem vevő előfizetők kártalanítását a Magyar PC Magazin előfizetéseit kezelő cég, az IPMA-Service Kft. végzi).

A PC World évek óta Magyarország legolvasottabb PC-s magazinja. A kiadvány összesen értékesített példányszáma az elmúlt években folyamatosan emelkedett, aminek következtében vezető pozíciót ért el eladásaival (forrás: MATESZ) és olvasótáborának nagyságával is (forrás: Nemzeti Médiaanalízis). A megállapodás eredményeként további növekedés várható a PC World értékesítését és összolvasottságát tekintve egyaránt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.