Hirdetés

A Philips terjeszkedik a "kütyüpiacon"



|

Hirdetés

A Gemini termékportfóliójába 2500 audio, video, számítógép és mobiltelefon kiegészítő tartozik. A cég bizonyos termékeket - például fejhallgatókat és hangszórókat - saját márkaneve alatt vagy licencelt márkanévvel forgalmaz. Egyik beszállítója nyolc éven keresztül a Philips is volt. A Philips szerint a vásárlás lehetővé teszi, hogy globálisan bővítsék periféria és kiegészítő üzletüket, különösen Európában. De a hollandok az amerikai piacon is erősítik jelenlétüket, ugyanis a Gemini termékei ott vannak az ország összes áruházláncában.

A Gemininek körülbelül 500 dolgozója van, és tavalyi bevétele 200 millió dollár volt. A Philips közlése szerint a versenyhatóságok hozzájárulása esetén az ügylet augusztusra lezárulhat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.