Hirdetés

A pilóták nem akarnak Surface 2-vel repülni



|

A Delta Airlines pilótái mindenáron iPadet szerettek volna a pilótafülkékbe.

Hirdetés

Sok másik légitársaság után a Delta Airlines is úgy döntött, ideje tabletekkel leváltani a hagyományos pilótatáskákat. Mivel a sima pilótatáskák tele vannak nyomtatott kézikönyvekkel, amelyek nehezek is, így kiváltképp előnyös megoldásnak tartják a digitális változatot, tehát a tabletet. A Delta úgy döntött, a nagyjából 11 000 pilótájának Surface 2 táblagépeket ad. 

Hirdetés

Ez elsőre elég furcsa választásnak tűnik, elvégre már az első Surface modellek sem igazán nyűgözték le a piacot. Mindjárt logikusabb választás lesz azonban a Surface-ből, ha megtudjuk, mit szellőztetett meg a légitársaság egyik pilótája. 

A pilóták állítólag kézzel-lábbal tiltakoztak a Microsoft táblagépei ellen, és mindenáron iPadeket akartak maguk mellé. Nem jártak sikerrel, állítólag ennek az oka pedig az, hogy a Delta Airlines és a Microsoft között több pénzügyekkel és utazásokkal kapcsolatos megállapodás is létrejött korábban, emiatt pedig a Surface 2 kellett, hogy a pilótafülkékbe kerüljön. 

Természetesen a redmondiak táblagépével sincs különösebb probléma, de az iPadek iránti rajongáshoz hasonló népszerűségre még egy darabig várniuk kell. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.