Hirdetés

A "Küldés..." kibővítése



|

Hirdetés

Kevesen használják, és még kevesebben tudják, milyen egyszerűen testre szabható.Kattintsunk a jobb egérgombbal a Start gombon, és válasszuk ki a menüből az Intézőt. A szokásos kétrészes ablakban megjelenik a Start menü tartalma, de ez számunkra most kevésbé lényeges. Vegyük észre azonban, hogy a könyvtárfában közvetlenül e fölött található egy SendTo, a Küldés mappája.

A Windows XP alapból négy célt kínál fel: az Asztalt és a Dokumentumok mappát, valamint hogy a kiválasztott fájlt e-mailben továbbítsuk valaki számára, vagy tömörítsük ZIP állományba. A lista azonban tetszés szerint bővíthető mappák, programok vagy akár nyomtatók parancsikonjaival is. Ha többé nem lenne szükségünk valamelyik alapelemre, az a szokásos módon el is távolítható a mappából.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.