Hirdetés

A Rambus pert vesztett az Infineon ellen



|

Hirdetés

Payne az elmúlt hét végére igérte, hogy eldönti, folytatódhat-e a per a fennmaradó három vádponttal. A bíró azt is kifejtette, hogy a per folytatása esetén sem valószínű, hogy az Infineont bűnösnek találná a bíróság. A napokban megszületett a végleges döntés, miszerint a Rambus vádjai kivétel nélkül alaptalanok voltak, így a per befejeződött. Az itélet, amely felháborította a Rambus vezetőit nem jogerős, a társaság fellebbezni fog ellene. "Abban az esetben, ha a jogerős itélet a mostanival egyező lesz, minden újítani szándékozó társaság szellemi tulajdona veszélyben lesz" - mondta a cég vezérigazgatója.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.