Hirdetés

A Ramiris lett az új Acer-disztribútor



|

Hirdetés

Ezzel egyidőben az Acer Computer Magyarország megszüntette a közvetlen disztribútori együttműködését az RCE Kft.-vel.

Az 1996-ban alakult Ramiris Rubin Rt. Magyarország egyik vezető számítástechnikai disztribútora, amely ma már közel 40 külföldi gyártóval és számos hazai képviselettel tart fenn közvetlen kapcsolatot. Jelenlegi partnerbázisát hozzávetőleg 2000 számítástechnikai cég, illetve viszonteladó alkotja. Tavaly több mint 11 milliárd forintos nettó forgalmat könyvelhetett el, miközben piaci részesedése egyes termékcsoportokban meghaladta a 25 százalékot. A cégcsoport tagja egy önálló szervizközpont (Display Szerviz Kft.), valamint egy országos lefedettséget biztosító internetszolgáltató (Enternet 2001 Kft.) is.




Ami a tajvani gyártó legfrissebb eredményeit illeti: a Gartner piackutató 2004 első üzleti negyedévére vonatkozó adatai szerint a noteszgépes szektorban az Acer áll az élen a teljes nyugat-európai piacon. Piacvezető Olaszországban, Ausztriában, Spanyolországban, Németországban, Belgiumban, valamint a Cseh Köztársaságban; a második helyen áll Franciaországban, Svájcban, Görögországban, Lengyelországban, Dániában és Dél- Afrikában.

Magyarországon szintén az élvonalba lépett elő a cég: immár a harmadik helyet foglalja el a noteszgépes szegmensben, 16.1 százalékos piaci részesedéssel, míg éves növekedési aránya az egy évvel ezelőtti tárgyidőszakhoz képest 117.6 százalék.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.