Hirdetés

A Red Hat irodát nyit Kínában



|

Hirdetés

A Red Hat pekingi irodájának dolgozói szoros együttműködést terveznek a régióban jelen lévő többi szolgáltatóval, beleértve az IBM-et, a HP-t, az Intelt, a Dellt és az Oracle-t is. A Red Hat egyik első lépése Pekingben az, hogy helyi támogatókat nyerjen a cég a nyílt forráskódú és Linux programok használatával kapcsolatos egyetemi képzési programjához. A cég a Tsinghua és a Nanjing egyetemekkel folytat tárgyalásokat. A cég szóvivői nem árulták el, hány Red Hat alkalmazott van Kínában. A pekingi iroda a nyílt-forráskódú szoftvereket fejlesztő cég 28. irodája világszerte. A Red Hat-nak az ázsiai régión belül még Szingapúrban, Japánban. Koreában, Hongkongban és Malajziában van irodája.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.