Hirdetés

A saját neve miatt pereli az Intelt John McAfee



|

Az Intel meg akarja gátolni, hogy John McAfee a saját nevét használja az új üzletéhez.

Hirdetés

Hat évvel azután, hogy az Intel 7,68 milliárd dollárért megvásárolta a McAfee antivírust, annak az alapítója most a bíróságon küzd az Intellel azért, hogy használhassa a saját nevét. 

Hirdetés

A Bloomberg jelentése alapján John McAfee beperelte az Intelt, amiért az meg akarja akadályozni, hogy ő a saját nevét használja fel az új üzleti vállalkozásához. 

Az Intel 2014 óta nem használta már az antivírusához a McAfee nevet. A márkát 2014. januárban ejtették, és inkább Intel Security néven folytatták tovább. A problémát az jelentheti, hogy az Intel szeretné megtartani a nevet egy jövőbeli értékesítés miatt. 

Ha McAfee sikerrel jár a bíróságon, akkor az MGT Capital Investments gamer cégét kereszteli majd át John McAfee Global Technologies Inc.-re. Addig is az a kérdés, hogy kinek a tulajdona igazából a John McAfee név. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.