Hirdetés

A Samsung bemutatta első Symbian telefonjait



|

Hirdetés

Az SGH-D720 és SGH-D730 típusjelzésű készülékek először Németországban, majd nem sokkal később Francia-, Olasz-, és Oroszországban is elérhetők lesznek. A két típus szinte azonos specifikációkkal rendelkezik. A 720-as a szétcsúsztatható, míg a 730-as a kinyitható dizájnra épül. 1,91 hüvelykes kijelzőjük 176x208 pixel felbontásra képes, található rajtuk 1,3 megapixeles kamera, emellett USB- és Bluetooth-támogatás is. Az mp3 formátumon kívül akár MPEG4/H.263/Real típusú fájlokat is képesek lejátszani. Belső memóriájuk 18 megabájt, amit akár fél gigabájtra is növelhetünk, köszönhetően a behelyezhető MMC kártyának.


Mindkét telefon a Symbian 7-es verzióját használja. A 720-as a "nehezebb" és nagyobb testvér, méretei: 99x47x22,3 mm, ehhez társul 110 grammos súlya, míg a 730-as modell 95x47x21,5 mm-es mérettel és 97 grammal büszkélkedhet.

A Samsung még 2003-ban megállapodást kötött a Symbian használatára, és már akkor is rendelkeztek referencia-telefonnal, ám mostanáig nem küldtek ilyen telefonokat kereskedelmi forgalomba - ennek okát nem közölték. A cég korábban is gyártott már okostelefonokat, ezek viszont a Microsoft szoftvereit használták.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.