Hirdetés

A Samsungé a világ legnagyobb LCD HDTV-je



|

Hirdetés

Az LTP468W modell igen nagy 1920x1080 progresszív natív felbontással büszkélkedik, amely a legnagyobb a 18 ATSC digitális televízió formátum közül. A Samsung egyébként már dolgozik egy 57 hüvelykes változat fejlesztésén is. Az LTP468W prototípusát már 2002-ben bemutatták, ám idén júliusban már megvásárolható lesz várhatóan 9999 dolláros áron, ami magasan a 42 és 50 hüvelykes plazma TV-k ára felett van, melyek elsődleges riválisai. A Samsung képviselői azonban hangoztatták, hogy az LCD TV-nek komoly előnyeik vannak a plazma TV-kkel szemben: könnyebbek, hosszabb életűek, kevésbé hajlamosak szállítás közben a meghibásodásra és nagyobb tengerszint feletti magasságokban is lehet használni őket.

Az LTP468W kontrasztaránya 800:1-hez, fényereje négyzetméterenként 500 candela. A leginkább lenyűgöző a 12 ezred másodperc / képpont reakcióidő, ami kiváló a gyorsmozgású videoanyagok kezeléséhez. A TV-nek mind vízszintesen, mind függőlegesen 170 fokos a látószöge, vagyis a kép extra látószögből is kellően fényes és tiszta. A készüléknek beépített 30 wattos JBL sztereo hangszóró rendszere van, s a súlya nem éri el az 50 kilót. A panel egy két tuneres kép-a-képben opciót kínál, van egy DVI és és kétkomponensű video bemenete, de tartalmazza a legújabb digitális videocsatlakozót, a HDMI-t is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.