Hirdetés

A Sega licencbe adja a Dreamcast architektúrát



|

Hirdetés

A Sega az első alkalommal döntött úgy, hogy licencbe adja a Dreamcast játékkonzol architektúráját egy másik cégnek. A japán cég aláírt egy megállapodást a brit Pace Micro Technology-vel (PMT), amely eddig a kábel- és műholdas set top boxok specialistájaként volt ismert a piacon. A PMT ezeket a készülékeket szeretné összekombinálni egy Dreamcast-féle játékkonzollal. Az első verziót a hírek szerint már napokon belül be fogják mutatni.

Az új terminál szélessávú csatlakozást kap, merevlemez-meghajtót szerelnek bele, sőt olyan szolgáltatásokat is támogatni fog, mint a chat, az internetes telefonálás és a több játékossal hálózatban lefolytatott játékok. A Sega azt tervezi, hogy kiépít egy DSL (Digitális Előfizetői Vonal) csatornát, kábeles és műholdas kapcsolatokat, hogy az eszköz minél szélesebb szolgáltatások igénybevételére legyen alkalmas. A mostani megállapodás jelentősen megtámogathatja a Sega-t a Sony PlayStationnal, PlayStation 2-vel, a Nintendo GameBoy-jal valamint a Microsoft Xbox-szal vívott piaci harcában.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.