Hirdetés

A Sharp kijött a világ első fotózni tudó faxával



|

Hirdetés

A készüléket, melynek angolos hangzású nevet is adtak („fappy”), már kb. 58 ezer dollárért már meg is lehet venni a távol-keleti szigetország nagy elektronikai áruházláncaiban. A szerkezettel lehet fotózni, internetre kapcsolódni, faxot kinyomtatni, de használható vezetékes telefonként is.




A 3.1 millió képpontos kameramodult le is lehet választani a készülékről, hogy normál kameraként lehessen használni. Ha pedig valaki nehezen viseli, hogy sokáig kell távol lennie szeretteitől, a gépet be lehet programozni arra is, hogy rendszeres időközönként fotót készítsen a környezetéről, és e-mailben megküldje a képet a gazda mobiltelefonjára. A Sharp havi 20 ezer ilyen gép gyártását tervezi, ezek felét zsinór nélküli telefonokhoz. A „fappyt” egyelőre csak Japánban árulják, közölte a cég szóvivője, Uno Jukijaszu.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.