Hirdetés

A Siemens invesztál a kínai informatikába



|

Hirdetés

400 millió eurót fektetnek be, hogy megerősítsék informatikai üzletüket Kínában. Ez a beruházás annak a tervezett 1 milliárd eurónak a része, melyet a Siemens a következő években Kínában akar befektetni.

Az 1 milliárd a Siemens hat üzleti területe - információ és kommunikáció, automatizálás és vezérlés, energiaipar, közlekedés/szállítás, orvostechnika és világítás - között oszlik meg a szerint, hogy az adott terület hány százalékkal járul hozzá a cég kínai összbevételéhez. Az információs és kommunikáció körülbelül 40 százalékot tesz ki a Siemens kínai forgalmából.

A Siemens a befektetéssel a cég összforgalmát akarja növelni, ami jelenleg körülbelül évi 4 milliárd euró. Ezt a cég a következő 5 évben meg kívánja kétszerezni. Az információs és kommunikációs ágazat beruházásának részeként bővíteni kívánják a kutatás-fejlesztési és szoftverfejlesztési tevékenységet, utóbbi esetében az alkalmazásokat nemcsak a helyi, hanem a külpiac számára is. De fokozni akarja a Siemens a mobiltelefon-gyártást is a jelenlegi évi 14 millióról 20 millió darabra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.