Hirdetés

A Sony bemutatta a "21. század walkmanjét"



|

Hirdetés

század walkmanjeként” reklámoz.

A design egy karcsú, téglalap alakú eszközt mutat, melynek előlapját egy széles sík képernyő ural. Ettől jobbra található a játékok vezérléséhez szükséges négy gomb, míg a baloldalon a négyirányú navigációs gomb, az előlapon ezenfelül még további néhány, pl. a készülék kikapcsolója. A formatervet Kutaragi Ken, a Sony játék részlegének feje mutatta be még kedden egy New York-i befektetői konferencián. A cég először májusban a Los Angeles-i E3 konferencián beszélt a PSP-ről, de annyira keveset árult el róla, hogy még a rövidítés feloldásáról is csak találgatások vannak, de a legvalószínűbb, hogy a PlayStation Portable szavak állnak mögötte. Akkor annyit árultak el, hogy a PSP egy 4.5 hüvelykes TFT LCD-vel lesz ellátva, melynek felbontása 480x272 képpont lesz, továbbá 3D grafikával, MPEG4 támogatással és USB2 kapuval.




Azt is közölték, hogy az eszköz egy új média formátumot használ, az UMD, vagyis a Universal Media Discet, ami egy 60 mm-es átmérőjű optikai lemez kazettába helyezve, melynek kapacitása 1.8 gigabájt. Kutaragi most végre elárulta a fogalomba hozatal várható idejét is: a jövő évi karácsonyi vásárra a készülék már forgalomban lesz.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.