Hirdetés

A Sony bemutatta a PSX-et



|

Hirdetés

0 csatlakozást, valamint Memory Stick dokkot is tartalmaz, és bár ez még nem a PlayStation3, a Sony szerint a PSX új kategóriát állít fel a szórakoztatásban.

A PSX jó néhány alkatrésze teljesen megegyezik a játékkonzolok piacának legsikeresebb résztvevõje, a PlayStation2 részegységeivel. A PSX így tehát tulajdonképpen egy alapjaiban nem új, mégis jelentõs többlettudással rendelkezõ extrás PS2-változat. A Sony illetékesei nemigen emlegették a 2005-re várható, új koncepcióra épülõ PlayStation3-at, ám annyit tudni lehet, hogy a versenytársaknak van mitõl tartaniuk, a Sony egy olyan otthoni digitális központ kiépítését tűzte ki célul, melyben a PS3 szerverszerepet töltene be. A játékrajongóknak azonban még a PSX-re is jó ideig várniuk kell, a japán piacon az év végére, Európába és az USA-ban 2004 elejére várható az újdonság.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.