Hirdetés

A Sony csökkenti a PlayStation 2 árát Japánban



|

Hirdetés

A cég azt is bejelentette, hogy a konzolt újabb színverziókban kínálja, és népszerű játékokat kínál hozzájuk - ezt a „trükköt” a Sony már többször bevetette a karácsonyi vásáron. A PlayStation 2000 márciusa óta van piacon, de a negyedik évbe lépve az eladások kezdtek visszaesni. November 13-tól a konzol ajánlott kiskereskedelmi ára 19800 jen lesz (180 dollár), ami 21 százalékos árcsökkenést jelent. Az új színváltozat pedig az „éjfekete” lesz. A SCEI további 5000 jent enged el a szélessávú csomag árából is, amely szélessávú adapterrel egészíti ki a konzolt. December 4-től két konzol+játék csomag kerül piacra.

A "versenycsomag" 22 ezer jenért a fehér színű konzol mellett egy példányt kínál a „Gran Turismo 4 Prologue” verzióból. A másik csomagban egy arany színű PS2 található majd, és egy példány a „Kidoshenshi Z Gundam” játékból - 35 ezer jenért. Amerikában már augusztusban lement a konzol ára 179 dollárra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.