Hirdetés

A Sony Ericsson továbbra is nyereséges



|

Hirdetés

A cég nyeresége 43 millió euró volt a december 31-én lezárult időszakban, szemben az egy évvel korábbi 69 milliós veszteséggel, mindazonáltal a negyedik negyedév nyeresége elmaradt a mérföldkő jelentőségű harmadik negyedév 62 milliós eredményétől, amikor a cég először volt nyereséges. A negyedik negyedévben a Sony Ericsson 8 millió készüléket adott el, ez 13 százalékkal több a tavalyi év azonos időszakánál. A bevétel éves összehasonlításban 16 százalékkal, 1.2 milliárd euróról 1.4 milliárdra nőtt. A harmadik negyedév forgalma 1.3 milliárd euró volt. 2003-ban egész évben 27.2 millió készüléket értékesítettek, szemben az egy évvel korábbi 22.9 millióval.

A cég az év során kiterjedt költségcsökkentésbe kezdett 2003 első féléve során, de a negyedik negyedév jó eredménye ezen kívül a T610-es modell folytatódó sikerének is köszönhető volt. Mára megszilárdult az üzemi platform, hogy folytatódhasson a forgalom és a nyereség növekedése.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.