Hirdetés

A Sony is belépett a kézi-számítógép piacra



|

Hirdetés

Az eszköz - amely elég könnyű és kicsi (117x74x15 mm), hogy egy zakó belső zsebében, vagy akár egy ingzsebben gond nélkül meglapulhasson - külső megjelenésében a szokásos Sony-s sorozat high-tech látványát hozza. A CLIE-t felszerelték a VAIO notebook-okból és a Sony mobiltelefonokból ismerős Jog Dial navigátorral, amely a címjegyzék és az e-mail közötti gyors kapcsolat megteremtését segíti. A gép 8Mbyte beépített és 2 Mbyte flash memóriával és infravörös porttal jön ki a gyárból, sőt az UBS csatlakozót sem felejtették ki. Ez utóbbit használva könnyen lehet a CLIE-n és az asztali PC-n vagy a notebookon futó naptárt szinkronizálni, vagy új applikációkat letölteni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.