Hirdetés

A Sony új 2 gigabájtos Memory Stick Pro kártyája



|

Hirdetés


A Sony azt is közölte, hogy a Memory Stick Pro és a Pro Duo család egy magasabb írási/olvasási sebességű (10 megabájt/másodperc) verzióval bővül, amely piros színéről és a "High Speed" jelzésről lesz majd felismerhető. A 256 megabájtos, az 512 megabájtos és 1 gigabájtos Memory Stick Pro és a 256 megabájtos és 512 megabájtos Memory Stick Pro Duo High Speed változata októberre várható, míg az 1 gigabájtos Memory Stick Pro Duo és az új 2 gigabájtos Memory Stick Pro kártya novemberben kerül piacra. Ezzel egy időben a Sony feketébe öltözteti az eredeti Memory Stick Pro és Pro Duo családját, miközben árukat is csökkenti: a 256 és 512 megabájtos Pro kártya 80 és 150 dollárba kerül, az ugyanekkora kapacitású Pro Duo kártyák ára pedig 85, illetve 155 dollárra csökken.




A cég bemutatott egy „hármat az egyben” USB 2.0 író/olvasót is, az MSAC-USM1-et, amely elfogadja a teljes Memory Stick családot (Duo, Pro és Pro Duo), a MicroDrive-ot és az I-es és II-es típusú CompactFlash kártyákat.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.