Hirdetés

A Sony új digitális video zsebkamerája



|

Hirdetés

A kamera 4.35 hüvelyk (10.8 cm) magas és 2.38 hüvelyk a mélysége, de méretein kívül számos korszerűsítést tartalmaz elődjéhez, a DCR-PC330-hoz képest, melyet tavaly októberben hoztak forgalomba. A 3.3 megapixeles videokamera súlya kevesebb, mint 450 gramm, és a korábbinál hatékonyabb CCD-vel készült, amely 530 soros vízszintes felbontásban rögzíti a mozgóképet, és 2016x1512 képpontos felbontásban az állóképeket. A DCR-PC350 10-szeres optikai és 120-szoros digitális zoommal rendelkezik, továbbá egy 2.5 hüvelykes 123 ezer képpontos kihajtható LCD kijelzővel, amely használható felvétel közben és a képek visszajátszásához. Az érintőképernyő interaktív menürendszere testre szabható és így könnyebb a használata. Új elem a mozi üzemmód, ami gombnyomásra szélesvásznú formátumba rögzíti a készülő képsort. Érdekesség az is, hogy a kamerának két indító/leállító, illetve zoom vezérlő gombja van. Az egyik gombkészlet a hagyományos felvételekhez, a másik pedig olyan felvételekhez készült, amikor a kamerát a magasba tartják vagy lelógatják.




A kamerához tartozó Handycam Station USB 1.1 vagy FireWire porton keresztül kapcsolódik a számítógéphez, lehetővé téve a vágást vagy az állókép szerkesztést. A kamera a Windows és a Mac OS X operációs rendszerrel kompatibilis. A kamerát 512 megabájtos Memory Stick kártyahellyel, a sötétben készült felvételekhez infravörös rendszerrel, valamint a rezgést kiiktató SteadyShot rendszerrel látták el.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.