Hirdetés

A Sprint 50 000 diáknak ad internetet



|

A Sprint 50,000 diáknak ad internetet az Egyesült Államokban, a digitális hozzáférés növelése a cél.

Hirdetés

Barack Obama 2013 júniusában jelentette be a ConnectED Initiative elnevezésű programot. Ennek célja az, hogy 2017 végéig az Egyesült Államok általános iskolásainak 99%-a elérhesse a szélessávú internetet, a családok jövedelmi viszonyaira való tekintet nélkül.

Hirdetés

A Sprint, mely az Egyesült Államok harmadik legnagyobb távközlési szolgáltatója, 2014 februárjában csatlakozott a programhoz, és ígéretet tett arra, hogy 50,000 tanuló otthonába telepít szélessávú internetet 2014 augusztusától. Az Egyesült Államokban az oktatás támogatására igen nagy hangsúlyt fektetnek az elektronikai óriáscégek: az Apple például eszközöket és szoftvereket adományoz az iskoláknak, míg a Microsoft ingyen adja nekik a Windowst.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.