Hirdetés

A SUN szétbontja a StarOffice-t



|

Hirdetés

A legismertebb Microsoft Office-alternatíva 6.0-ás verziója, amelynek bétaváltozata októberre várható, már a különálló programokból fog felépülni. A cég szerint a változtatás fő célja a StarOffice áttekinthetőbbé, és könnyebben kezelhetővé tétele. A szabadon hozzáférhető programcsomag a korábbi verziókhoz hasonlóan Linux, SUN Solaris, és Microsoft Windows operációs rendszerek alatt lesz elérhető. A 6.0-ás változattal kezdődően a StarOffice fokozatosan az XML-alapú fájlformátumokra fog váltani. A SUN egy újfajta tömörítési eljárás alkalmazásával a felére csökkentette a StarOffice 6.0 méretét a megelőző, 5.2-verzióhoz képest.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.