Hirdetés

A Sun technológia az új West McLaren Mercedes versenyautókban



|

Hirdetés

A 2001-es versenyévben használt autót, az MP4-16-ot a világ sajtónyilvánossága előtt februárban mutatták be. A Sun Ultra munkaállomásoktól és a Java programnyelvtől kezdve (ebben a versenyévben először) az új Sun Blade 1000-ig a csapat a Sun technológiáját használta.

Ron Dennis, a TAG McLaren Csoport Elnöke és vezérigazgatója összefoglalta a Sun/WMM kapcsolat tartósságának okait: „A Forma 1 talán a leginkább technológiai sport. Olyan partnereket keresünk, akik őrzik vezető szerepüket a szakterületükön. Ezt kell tennünk, mivel a technológiai lehetőségek végső határait súroljuk, és a technológia fejlődésével napról napra kell nekünk is fejlődni. A Sun ennek a folyamatnak szerves részeként segít minket abban, hogy ezt megtehessük.”

A WMM által használt Sun technológián kívül ebben a versenyévben mutatkozik be először az UltraSparc III 64-bites processzort használó Sun Blade 1000 munkaállomás, amelyet a tervezési folyamatban fognak alkalmazni. A munkaállomás képességei, azaz a processzor, memória és grafikus jellemzők révén a csapat először futtathat valós idejű szimulációkat a versenyautó teljes modelljén.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.