Hirdetés

A Symantec felvárárolta a Brightmail antispam céget



|

Hirdetés

A Symantec közlése szerint az antispam technológia kulcsfontosságú szerepet kap termékportfóliójában, mert a levélszemét az egyik legsúlyosabb fenyegetés az egyénekre és a vállalkozásokra nézve. A Brightmail sok egyedi technológiát használ globálisan telepített érzékelő hálózatán, melynek dinamikus szabályrendszere azonosítja és kiszűri a kéretlen üzeneteket. Április folyamán a Brightmail 96 milliárd e-mail szűrését végezte el, melyeknek 64 százaléka bizonyult kéretlen levélnek.




A beolvasztás a következő logikus lépés a bejáratott partneri kapcsolatban, melynek során a Brightmail már integrálta a Symantec technológiáját infrastruktúrájába. A Symantec pedig 2000 júliusában stratégiai befektetést eszközölt a Brightmailbe, amelynek ma 11 százalékban a tulajdonosa.

A Brightmail a múlt hónapban még a tőzsdére menetelt fontolgatta, de igazgatótanácsa és részvényesei úgy látták, hogy a Symanteckel való összeolvadás életképesebb stratégia.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.