Hirdetés

A Symantec megvásárolja a PowerQuestet



|

Hirdetés

A cégek nem érintették az ügylet anyagi vonzatait, annyit azonban a Symantec elárult, hogy integrálni fogja a PowerQuest lemezkép készítő, kiszolgáló és tárolás felügyelő szolgáltatásait és katasztrófa utáni helyreállító technológiáit Active State Management készletébe - amellyel a cégek karban tudják tartani kiszolgálói, asztali és tároló erőforrásaik állapotát.




A PowerQuest tároláskezelő termékei sorába a Volume Manager, a Partition Magic és a Server Management szoftver tartozik, de a cégnek vannak leképező, telepítő és rendszermigrációs szoftverei is, melyek szintén beépülnek a Symantec portfóliójába. Az még nem dőlt el, hogy a PowerQuest önálló leányvállalatként működik-e tovább.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.