Hirdetés

A Symantec megvásárolta a SafeWeb-et



|

Hirdetés

A SafeWeb olyan technológiák gyártásával foglalkozik, amelyek hálózatok biztonságos távoli elérését teszik lehetővé az interneten keresztül. A felvásárlás október 15-én fejeződött be, így a Symantec a SafeWeb jólismert SSL (Secure Sockets Layer) és VPN (Virtual Private Network) technológiáit beépítheti saját hálózatbiztonsági és karbantartó termékeibe. A VPN termékek lehetővé teszik a cégeknek, hogy az interneten keresztül egyszerűbben, de biztonságosan kapcsolják hálózatba irodáikat, elkerülve egy költséges saját hálózat kiépítését. Az SSL pedig egy olyan protokoll, amely az interneten folyó adatátvitel biztonságát garantálja.




Symantec-es források elmondták, hogy a cég korábban hiányolta kelléktárából az SSL és VPN technológiákat, most viszont már ezen termékek piacára is betörhetnek. A Symantec reméli, hogy gyorsan hasznosítani tudja a frissen vásárolt technológiát. Terveik szerint 2004 első negyedévében még SafeWeb SSL VPN saját hardwer platformját dobják paicra, utána azonban integrálják a technológiát saját termékeikbe.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.