Hirdetés

A Symantec webalapú PC-felülvizsgálatot ajánl



|

Hirdetés

Symantec Security Check analizálja a PC-ket a veszélyeztetettség szempontjából és aztán ellenszert is ajánl, gyakorta persze a Symantec biztonsági termékeit.
Mint minden online Symantec szolgáltatás esetében, ezúttal is megkövetelik a Microsoft Internet Explorer 4.0-ás vagy egy későbbi verziójának használatát. Továbbá el kell fogadni azt is, hogy a vizsgálat után törlődő úgynevezett "session cookie" belemásszon a gépbe, egy ActiveX program társaságában, amely viszont az elemzés egy részét hajtja végre. Aztán a rendszer Hacker-ellenes védelemért felelős szegmense felderíti azokat a nyílásokat, amelyeket a betörők kihasználhatnak. Végül a magánélet szentségére ügyelő elem meghatározza, hogy vajon a browser átviszi-e más weboldalakra a felhasználó szörfözésének "történetét".


Symantec Security Check

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.