Hirdetés

A T-Com a Skype babérjaira tör



|

Hirdetés

Az igencsak Skype-ra emlékeztető szolgáltatás egyelőre teszt jelleggel működik, így most még ingyen regisztrálhatunk.

Az ingyenesen letölthető Klip próbaváltozat segítségével - a Skype mintájára - a szoftver felhasználói ingyenesen kezdeményezhetnek és fogadhatnak hívásokat egymás között. Az alapfunkciók mellett már ez a verzió is szolgál érdekességekkel, mint például az üzenetrögzítő funkció, mely a távollét esetén wav fájlba menti az üzeneteket, és akár e-mailben továbbítani is tudja.

Létezik webes címtár is, melyen nyomon követhető, hogy partnereink közül ki elérhető éppen. Innen egy gombnyomással felhívhatjuk kontaktjainkat, de chatelhetünk is velük vagy e-mailt küldhetünk nekik. Webkamerával kombinálva videotelefonálásra is lehetőség nyílik, de a sávszélesség függvényében konferenciahívásokat is lebonyolíthatunk.

A tervek szerint decemberben indul a fizetős Skype-szolgáltatások mintájára a vezetékes és mobil telefonszámok hívásának lehetősége, de folyamatban van annak kidolgozása is, hogy más szolgáltatók hogyan tudják majd hívni a Klip-számokat (erre egyébként a 06-21-es körzetszám tárcsázásával lesz lehetőség). A fizetés történhet előzetes egyenlegfeltöltéssel, de akinek már van valamilyen számlás T-Com előfizetése, az a Klip extra szolgáltatásainak díjait az aktuális számlákon, külön tételként láthatja viszont.

A jövőben még több fejlesztést terveznek a turbó fokozatra kapcsolt fejlesztők: megjelenik majd az üzleti felhasználóknak szánt Klip Pro, de lehetőségünk lesz a számítógép bekapcsolva tartása nélkül, egy géphez csatolt telefonkészülékkel is igénybe venni a szolgáltatást.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.